top of page

De Collecte

De werkgroepen voor onze Gezamenlijke Collecte zijn volop bezig om de organisatie voor de 6e ‘goede doelen week in Aarle-Rixtel’  rond te krijgen. Dat lukt prima, mede door het grote aantal vrijwilligers uit het dorp: collectanten, bezorgers, tellers.

Hoe werkt het dit jaar?                              

 

In de week van 20 maart – 26 maart ontvangt u de collecte-envelop in de brievenbus. De collectant haalt de envelop dit jaar, vanwege corona, niet bij u op. Hieronder leest u op welke manier u uw bijdrage kunt geven. De collecte week is van 27 maart t/m 1 april 2023.

 

 

U heeft de keuze uit 3 mogelijkheden: 

  1. Doneer digitaal. 

Dit doet u door de QR-code te scannen die op de voorkant van de envelop en op de achterkant van de brief staat die u ontvangt. Of u kunt naar donate.gezamenlijkecollecteaarlerixtel.nl surfen.

Op deze webpagina kunt u aangeven hoe u uw donatie wilt verdelen over de 15 goede doelen. U betaalt via een beveiligde verbinding met IDEAL of via een overschrijving. 

   2. Doneer contant. 

Onze collectanten komen in de week van 27 maart tot 2 april bij u langs om de envelop op te halen. Op de achterkant van de brief kunt u aangeven aan welke fondsen u wilt doneren: aan één fonds, aan enkele fondsen of verdeeld over alle fondsen. 

U kunt de gevulde envelop ook naar een inzamelpunt brengen. De adressen staan op de achterkant van de envelop en op de achterkant van de brief. De adressen herkent u door de poster van onze stichting die er hangt.

  3. Maak rechtstreeks geld over naar onze bankrekening  

Onze bankrekening is NL59 RABO 0315 0861 30 ten name van de Stichting Gezamenlijke Collecte Aarle-Rixtel. Als u op deze manier geld doneert krijgen alle fondsen even veel. 

  3 Doneer contant. 

Onze collectanten komen in de week van 27 maart tot 1 april bij u langs om de envelop op te halen. Op de achterkant van de brief kunt u aangeven aan welke fondsen u wilt doneren, aan één fonds, aan enkele fondsen of verdeeld over alle fondsen. 

U kunt de gevulde envelop ook naar een inzamelpunt brengen. De adressen staan op de achterkant van de envelop en op de achterkant van deze brief. Op de adressen herkent u door de poster van onze stichting.

                                              

 

Vragen                         

 

Heeft u nog vragen over de collecte? Raadpleeg dan onze Vraag & Antwoorden (Q&A) pagina op onze website. 

 

Benieuwd naar de opbrengst?

De opbrengst zal worden gepubliceerd op de website en in de Mooi Laarbeek Krant.

 

De Gezamenlijke Collecte wordt in elke kern van de gemeente Laarbeek in dezelfde week gehouden, zij het niet altijd voor dezelfde fondsen.


Voor vragen over de collecte kunt u terecht bij collectanten@gezamenlijkecollecteaarlerixtel.nl

Opbrengst en verdeling collecte 2022 ?
Klik HIER
Collectant gemist?

Neem gerust contact op via: collectanten@gezamenlijkecollecteaarlerixtel.nl .

 

U kunt uw envelop tot 9 april inleveren bij een van de inzamelpunten die op de envelop/in de collectebrief staan.

StartBijeenkomst.PNG
Per Bank doneren?

Wilt u per (ook) per bank een bijdrage doneren voor een of meerdere fondsen dan kan dat op rekening:

NL59 RABO 0315 0861 30

t.n.v. Stichting Gezamenlijke Collecte Aarle-Rixtel

Bij de 'opmerkingen' regel kunt u dan aangeven voor welke fondsen het geld bestemd is. Geeft u niets aan dan wordt uw gift door ons over alle goede doelen verdeeld.

 

·

 

bottom of page